More

  Sokpop Collective doet een ‘100 games in 5 jaar’ post-mortem

  Tot nu toe zijn er vier sprekers voor Dutch Game Day powered by Control aangekondigd. Met dit bericht verdubbelen we dat aantal in één klap: het Sokpop Collective doet op 4 oktober een ‘100 games in 5 jaar’ post-mortem.

  Sokpop is een Nederlands video game collective, bestaande uit Aran Koning, Tijmen Tio, Tom van den Boogaart en Ruben Naus. Sinds begin 2018 maakten ze elke maand een nieuwe game.

  Op de Dutch Game Day blikken Koning, Tio, Van den Boogaart en Naus in vier micro talks terug op het uitbrengen van 100 games in 5 jaar. Ze vertellen over ’the good’, ’the bad’, ’the ugly’ en al het andere dat leidde tot een (financieel) volwassen studio en het einde van de Patreon.

  (foto: vnlr Tijmen Tio, Ruben Naus, Tom van den Boogaart, Aran Koning)

  Koop nu je kaartje

  Heb jij net zoveel zin in de Dutch Game Day als wij, dan kan je hier je kaartje kopen.

  De Dutch Game Day vindt dit jaar op 4 oktober plaats in Beeld & Geluid in Hilversum. Het evenement is een samenwerking tussen Dutch Media Week, Dutch Games Association en Control. De rol van Control is het programmeren van het congres. Dutch Media Week integreert de game-dag in hun bredere programmering. de Dutch Games Association regelt alle praktische zaken

  Alle Dutch Game Day talks 2022 zijn terug te kijken via het YouTube-kanaal van de Dutch Games Association.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img