More

  Deliver Us Mars: hoge production values met een indie budget

  De eerste drie sprekers voor Dutch Game Day powered by Control zijn aangekondigd. Hier is nummer vier: Koen Deetman van KeokeN Interactive.

  Deetman is oprichter van KeokeN Interactive, waar hij de rol van Studio Director en Game Director bekleedt. Op de Dutch Game Day komt Deetman vertellen hoe ze tijdens development van Deliver Us Mars creatiever en efficiënter zijn gaan werken. Als gevolg daarvan hebben ze AA/AAA production values weten te bereiken, ondanks de beperkte teamgrootte en een bescheiden budget.

  Koop nu je kaartje

  Heb jij net zoveel zin in de Dutch Game Day als wij, dan kan je hier je kaartje kopen.

  De Dutch Game Day vindt dit jaar op 4 oktober plaats in Beeld & Geluid in Hilversum. Het evenement is een samenwerking tussen Dutch Media Week, Dutch Games Association en Control. De rol van Control is het programmeren van het congres. Dutch Media Week integreert de game-dag in hun bredere programmering. de Dutch Games Association regelt alle praktische zaken

  Alle Dutch Game Day talks 2022 zijn terug te kijken via het YouTube-kanaal van de Dutch Games Association.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img