More

  Horizon Forbidden West: Animating believable Characters and Creatures

  De eerste sprekers voor de Dutch Game Day 2023 zijn al aangekondigd, maar je hebt nog twee videos van vorig jaar tegoed. De een-na-laatste Dutch Game Day 2022 video die we delen is die van Richard Oud.

  Studio Animation Director Richard Oud is sinds 2007 werkzaam bij Guerrilla. Je vindt zijn naam in de credits van de Killzone-games, Horizon Zero Dawn en Guerrilla’s nieuwste titel Horizon Forbidden West.

  In 2017 sloot hij de Control Conference af met een talk over de animaties voor Horizon Zero Dawn. Vijf jaar — en een game — verder was Oud in oktober 2022 terug met een talk over de nieuwe mechanics, features en vijanden die het animatie-team maakte voor Aloys nieuwe avontuur, Horizon Forbidden West. Hierbij moest het team rekening houden met de persoonlijkheden en de achtergrond verhalen van de personages, en de visuele stijl van Horizon Zero Dawn.

  Het geluid van de video is helaas wat aan de zachte kant
  Meer talks?

  Alle Dutch Game Day talks zijn terug te kijken via het YouTube-kanaal van de Dutch Games Association. Wil je geen talk missen, hou dan de Control website in de gaten of abonneer je op de DGA YouTube.

  Dutch Game Day 2023

  De Dutch Game Day vindt dit jaar op 4 oktober plaats in Beeld & Geluid in Hilversum. Het evenement is een samenwerking tussen Dutch Media Week, Dutch Games Association en Control. De rol van Control is het programmeren van het congres. Dutch Media Week integreert de game-dag in hun bredere programmering, de Dutch Games Association regelt alle praktische zaken.

  De eerste sprekers zijn aangekondigd en binnenkort volgen er meer. Heb jij er nu al net zoveel zin in als wij, dan kan je hier vast je kaartje kopen voor het speciale early bird tarief. Wil je een plekje op de expo, of heb je interesse in sponsoring, stuur dan een email naar de Dutch Games Association.

  Beeld bovenaan de pagina door Arno Landsbergen

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img