More

  Baldur’s Gate 3 verlaat na 3 jaar Early Access

  Baldur’s Gate 3 is, na een periode van bijna drie jaar, uit Early Access gekomen. Larian Studios kondigde in juni 2019 aan de game te werken. Development heeft al met al zes jaar geduurd.

  Larian oprichter en CEO, Swen Vincke, had al langer zijn zinnen gezet op Baldur’s Gate 3. In eerste instantie hield Wizards of the Coast de boot af. De groei die Larian doormaakte voor development van Divinity Original Sin 2 — en de kwaliteit van die titel — trok de IP houder echter alsnog over de streep. En terecht, want de Baldur’s Gate 3 scoort zowel bij de professionals als bij de spelers goed.

  Voor €59,99 koop je Baldur’s Gate 3 via Steam of GOG. Op beide platforms betaal je €9,75 voor een upgrade naar de Digital Deluxe Edition. De PlayStation 5 editie komt op 2 september uit. Voor €59,99 pre-order je de basis game. Voor de Digital Deluxe Edition moet je €79,99 neertellen.

  Ter ere van de release zet Vlaamse brancheorganisatie FLEGA in een blogpost het hele Larian verhaal nog eens op een rijtje. Van een bijna faillissement, succesvolle Kickstarters, tot de release van Baldur’s Gate 3.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img