More

  Moet je influencers gebruiken in je marketing?

  De eerste twee sprekers voor Dutch Game Day powered by Control zijn aangekondigd, en de komende tijd volgen er veel meer. Vandaag is het de beurt aan Luci van Bokhorst, Influencer Manager bij Gearbox Publishing EMEA.

  Van Bokhorst is een ervaren influencer manager met meer dan tien jaar ervaring in binnen de gaming en esports. Ze begon ooit als indie developer, maar ze stapte al snel over op marketing. Ze heeft strategische campagnes opgezet voor industriegiganten als Alienware, Intel, Prime Matter/Plaion en nu dus Gearbox Publishing.

  Tijdens haar Dutch Game Day talk op 4 oktober, bespreekt Van Bokhorst influencer marketing do’s en don’t’s, of je moet gaan voor betaald of organisch, hoe je creators vindt en hoe je het beste met hen kunt werken. En er is ruimte om je brandende influencer vragen te stellen.

  Koop nu je kaartje

  Heb jij net zoveel zin in de Dutch Game Day als wij, dan kan je hier je kaartje kopen.

  De Dutch Game Day vindt dit jaar op 4 oktober plaats in Beeld & Geluid in Hilversum. Het evenement is een samenwerking tussen Dutch Media Week, Dutch Games Association en Control. De rol van Control is het programmeren van het congres. Dutch Media Week integreert de game-dag in hun bredere programmering. de Dutch Games Association regelt alle praktische zaken

  Alle Dutch Game Day talks 2022 zijn terug te kijken via het YouTube-kanaal van de Dutch Games Association.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img