More

  Matt Hergaarden verlaat M2H

  Matt Hergaarden, mede-oprichter en COO, verlaat M2H. De studio gaat verder onder de leiding van mede-oprichter en CEO/CTO Mike Hergaarden.

  “Matt en zijn broer Mike Hergaarden zijn de oorspronkelijke drijvende kracht achter het succesverhaal van M2H”, schrijft de studio in een verklaring. “Hun teaminspanningen hebben geleid tot een gevarieerde reeks spellen, van populaire puzzelspellen tot onze race- en WW1-shooterseries.”

  “Toen M2H begon, was het een bescheiden onderneming die alleen door de twee broers werd gerund. Met hun gecombineerde vaardigheden en passie voor games begonnen ze aan een reis om games te maken waar ze zelf plezier aan beleefden. Matt hield zich bezig met het maken van game art, terwijl Mike de technische kant voor zijn rekening nam en hun fantasierijke creaties tot leven wekte. Naarmate de studio groeide en er meer projecten op hun pad kwamen, veranderden Matt en Mike hun hands-on rollen in teamleiders en managers.”

  Matt Hergaarden heeft nog geen nieuwe toekomstplannen aangekondigd. “Hij heeft besloten dat het tijd is om vrij te nemen om te onderzoeken welke richting hij op wil met zijn (professionele) leven.” M2H heeft al wel een duidelijk plan voor de toekomst. De studio een multiplayer RPG-spel. Een game die Mike Hergaarden al 20 jaar wil maken.

  Een teaser van de game is te zien aan het eind van de 2022 Dutch Game Day talk van Mike Hergaarden.

  Aangepast versie van foto door Foto JJFoto/Jan Jong bij een artikel in het Noordhollands Dagblad, met links Mike en rechts Matt

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img