More

  Dit is de eerste spreker voor de Dutch Game Day 2023

  We zijn nog bezig met het delen van de talks van vorig jaar, maar achter de schermen wordt druk gewerkt aan de sprekers voor de Dutch Game Day powered by Control 2023. We zijn blij dat we nu de eerste naam bekend kunnen maken.

  Kim Aava is Lead Environment Artist bij EA DICE. Ze heeft meer dan 10 jaar ervaring in game development en VR-creatie, en werkte aan titels als Horizon Zero Dawn, Apex Construct en Battlefield.

  Op de Dutch Game Day gaat Aava het hebben over Realism vs Stylized. Ze bespreekt de belangrijkste redenen waarom realisme er echt uitziet en echt voelt in games. En ze verkent de unieke kwaliteiten van stilering en hoe het verschilt van realisme, terwijl het daarop is gebaseerd. Verder geeft Aava aan de hand van Gestaltprincipes een beter inzicht in de wijze waarop hersenen patronen en vormen herkennen. En hoe we deze kennis kunnen gebruiken om art stijlen en direction van een game te bepalen.

  Koop nu je kaartje

  Heb jij net zoveel zin in de Dutch Game Day als wij, dan kan jeĀ hier je kaartje kopen.

  De Dutch Game Day vindt dit jaar op 4 oktober plaats in Beeld & Geluid in Hilversum. Het evenement is een samenwerking tussen Dutch Media Week, Dutch Games Association en Control. De rol van Control is het programmeren van het congres. Dutch Media Week integreert de game-dag in hun bredere programmering. de Dutch Games Association regelt alle praktische zaken

  Alle Dutch Game Day talks 2022 zijn terug te kijken via het YouTube-kanaal van de Dutch Games Association.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img