More

  CoolGames overgenomen door Keesing Media Group

  Het Amsterdamse CoolGames is overgenomen door de Keesing Media Group. Met de overname wil Keesing casual games toevoegen aan zijn uitgebreide portfolio van digitale puzzels en braintainment producten. Daarnaast krijgt Keesing via CoolGames’ netwerk van game-platforms en -websites toegang tot een nieuw en jonger publiek.

  “De komende jaren gaan we zelfstandig verder”, zegt CoolGames CEO Laurens Rutten. “Door de samenwerking met Keesing kunnen we onze bestaande titels nu ook aanbieden aan spelers in Keesings klantenbestand van internationale mediabedrijven. Daarnaast zien we een groeiende populariteit van goede woordspellen en andere boeiende puzzelvormen in de gehele game-markt. Met Keesings expertise in puzzels en onze knowhow van zowel singleplayer als social casual games voor verschillende platforms, verwachten we de komende jaren succesvol nieuw IP te ontwikkelen.”

  Philip Alberdingk Thijm, CEO van Keesing: “De overname van CoolGames is een volgende stap in het concretiseren van onze digitale ambities. De platformpartners van CoolGames profiteren van de uitgebreide contentdatabases en diepgaande kennis over goede puzzels van Keesing. Daarnaast zullen onze huidige B2B mediaklanten een veel bredere selectie van zowel puzzels als casual games kunnen aanbieden aan hun eigen klanten.”

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img