More

  Mike Hergaarden blikt terug op 13 jaar M2H Games

  De komende tijd delen we de opnames van de 2022 Dutch Game Day powered by Control. Vandaag is dat de video van de talk van Mike Hergaarden.

  Mike Hergaarden is mede-oprichter van M2H Games, een studio die hij met zijn broer Matt runt. Vorig jaar verkocht M2H z’n aandeel in de WW1 Game Series-franchise aan Focus Entertainment. In zijn Dutch Game Talk blikt Hergaarden terug op 13 jaar M2H. Hoe ze van kleine indie uitgroeiden naar AA developer en alles wat ze in die periode hebben geleerd.

  Aan het einde van de talk laat hij ook een sneak preview zien van de nieuwe game waar de studio aan werkt.

  Meer talks?

  Alle Dutch Game Day talks zijn terug te kijken via het YouTube-kanaal van de Dutch Games Association. Wil je geen talk missen, hou dan de Control website in de gaten of abonneer je op de DGA YouTube.

  Dutch Game Day 2023

  De Dutch Game Day vindt dit jaar op 4 oktober plaats in Beeld & Geluid in Hilversum. Het evenement is een samenwerking tussen Dutch Media Week, Dutch Games Association en Control. De rol van Control is het programmeren van het congres. Dutch Media Week integreert de game-dag in hun bredere programmering, de Dutch Games Association regelt alle praktische zaken.

  De eerste sprekers zijn aangekondigd en binnenkort volgen er meer. Heb jij er nu al net zoveel zin in als wij, dan kan je hier vast je kaartje kopen voor het speciale early bird tarief. Wil je een plekje op de expo, of heb je interesse in sponsoring, stuur dan een email naar de Dutch Games Association.

  Beeld bovenaan pagina door Arno Landsbergen

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img