More

  Een kijkje achter de schermen van Wholesome Games community

  De komende tijd delen we de opnames van de 2022 Dutch Game Day powered by Control. Vandaag is dat de video van de talk van Esmeé van’t Hoff.

  Van’t Hoff werkt momenteel aan haar eigen game, Tracks of Thought. Maar ze is ook een van de mensen achter Wholesome Games. Dit is een community die ontstond op Twitter toen indie-gameontwikkelaar Matthew Taylor games ging cureren op basis van hun gevoelens van comfort, medeleven en knusheid. 

  Tijdens haar Dutch Game Day talk legt Van’t Hoff uit wat wholesome games zijn. Ze vertelt hoe de community is gegroeid tot een half miljoen leden, en hoe je zelf in contact kunt komen met een vriendelijk en meelevend publiek. Ook geeft ze inzicht hoe Wholesome Games titels selecteert voor haar showcases.

  (Heb je vorige week de Wholesome Direct vorige week tijdens het Summer Game Fest gemist, dan kan je ‘m hier terugkijken.)

  Meer talks?

  Alle Dutch Game Day talks zijn terug te kijken via het YouTube-kanaal van de Dutch Games Association. Wil je geen talk missen, hou dan de Control website in de gaten of abonneer je op de DGA YouTube.

  Dutch Game Day 2023

  De Dutch Game Day vindt dit jaar op 4 oktober plaats in Beeld & Geluid in Hilversum. Het evenement is een samenwerking tussen Dutch Media Week, Dutch Games Association en Control. De rol van Control is het programmeren van het congres. Dutch Media Week integreert de game-dag in hun bredere programmering, de Dutch Games Association regelt alle praktische zaken.

  De eerste sprekers zijn aangekondigd en binnenkort volgen er meer. Heb jij er nu al net zoveel zin in als wij, dan kan je hier vast je kaartje kopen voor het speciale early bird tarief. Wil je een plekje op de expo, of heb je interesse in sponsoring, stuur dan een email naar de Dutch Games Association.

  Beeld bovenaan de pagina door Arno Landsbergen

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img