More

  Breachers VR binnen een maand meer dan 100.000 keer verkocht

  Breachers is de nieuwe tactische 5v5 VR FPS van het Belgische Triangle Factory, die eerder multiplayer VR shooter Hyper Dash uitbrachten.

  De game heeft weliswaar wat offline content, maar Breachers draait om de online multiplayer. Naast een team Deathmatch is er de Bomb Defusal mode. Hierin bestaat een team uit Enforcers, het andere uit Revolters. De Revolters plaatsen bommen die ze gedurende de tijd van de match moeten zien te beschermen tegen de Enforcers. Aan de Enforcers de taak om die bommen op tijd onschadelijk te maken. Welke skills en gadgets je kan gebruiken is afhankelijk van het team waar je deel van uitmaakt.

  100.000 units en nominaties

  Binnen een maand na release ging Breachers meer dan 100.000 keer over de digitale toonbank. En ook bij het verdelen van nominaties voor de Belgian Game Awards deed Triangle Factory het prima. Breachers maakt kans op de XR Game Of The Year award en de prijs voor Best Belgian Esports Game. Triangle Factory is in de race voor Studio of the Year.

  Voor €29,99 download je Breachers op Steam, in de Quest store en in de Pico Store.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img