More

  Emrah Kara: “De markt is kapot, wij gaan dat fiksen”

  De komende tijd delen we de opnames van de 2022 Dutch Game Day powered by Control. Vandaag is dat de talk van Emrah Kara.

  Kara houdt zich al een aantal jaar bezig met digitale distributie. Momenteel als CEO van het in Amsterdam gevestigde VaultN. Dit is een distributieplatform voor digitale assets dat developers, publishers en verkopers in staat stelt hun producten rechtstreeks in real-time te volgen en te beheren.

  Eureka!

  De verkoop van games is tegenwoordig weliswaar veelal digitaal, maar aan de achterkant werkt de industrie volgens Kara nog steeds alsof we een fysiek product verkopen. Tijdens zijn talk op de Dutch Game Day schijnt hij zijn licht over de problemen die developers en uitgevers op het gebied van digitale distributie ervaren. Kara vertelt over zijn Eureka-moment en legt uit wat er nodig is om de markt te repareren.

  Deze sessie is mede mogelijk gemaakt door VaultN.

  Meer talks?

  Alle Dutch Game Day talks zijn terug te kijken via het YouTube-kanaal van de Dutch Games Association. Wil je geen talk missen, hou dan de Control website in de gaten of abonneer je op de DGA YouTube.

  Dutch Game Day 2023

  De Dutch Game Day vindt dit jaar op 4 oktober plaats in Beeld & Geluid in Hilversum. Het evenement is een samenwerking tussen Dutch Media Week, Dutch Games Association en Control. De rol van Control is het programmeren van het congres. Dutch Media Week integreert de game-dag in hun bredere programmering, de Dutch Games Association regelt alle praktische zaken.

  De eerste sprekers zijn aangekondigd en binnenkort volgen er meer. Heb jij er nu al net zoveel zin in als wij, dan kan je hier vast je kaartje kopen voor het speciale early bird tarief. Wil je een plekje op de expo, of heb je interesse in sponsoring, stuur dan een email naar de Dutch Games Association.

  Beeld bovenaan de pagina door Arno Landsbergen

  GDC2024

  USE CODE 10off-control-GDC2024 TO GET 10%OFF FOR GDC ALL ACCESS, CORE AND SUMMITS PASSESspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img