More

  Deze games maken dit jaar kans op een Belgian Game Award

  Een zevenkoppige jury koos de beste titels uit alle ingediende projecten voor de Belgian Game Awards. Onderstaande games maken op 23 juni kans op de felbegeerde prijzen.

  Grote kanshebbers zijn Midnight Protocol en Spook Ware met ieder 4 nominaties. Please Touch the Artwork, Ghost on the Shore en You Suck at Parking zijn elk in de race voor 3 prijzen.

  Belgian Game of the Year

  XR Game Of The Year

  Best Applied Game

  Best Narrative

  Best Sound

  Best Graphics

  Best Belgian Esports Game

  Best Studio

  Cyborn, Happy Volcano, Demute, LuGus Studios en Triangle Factory zijn genomineerd voor de award voor Best Studio. Vier van hen zijn ook met hun games in de race voor awards. Cyborn is de studio achter Hubris. Happy Volcano is de maker van You Suck at Parking. LuGus ontwikkelde Mars Drone Simulator en Midnight Protocol (die game was dit jaar ook genomineerd voor een IGF award). Triangle Factory heeft onlangs Breachers uitgebracht.

  Nominaties die we nog tegoed hebben

  Wie er kans maakt op de award voor Most Promising Start-Up Studio of the Year, de Best Student Game award, het Best Belgian Esports Event en de Audience Award wordt binnenkort aangekondigd.

  Wil je op 23 juni in persoon zien wie er met de awards vandoor gaan, dan kan je hier een kaartje voor de Award Show kopen.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img