More

  Rusty Lake kan eigen naam niet claimen op Discord

  Discord past hun username-systeem aan. “Het hele punt van deze veranderingen is dat we het veel gemakkelijker willen maken voor jou en alle nieuwe gebruikers die naar Discord komen om verbinding te maken en rond te hangen met vrienden”, schreef Discord mede-oprichter Stanislav Vishnevskiy begin deze maand. Maar dat gemak geldt niet voor iedereen.

  Afgelopen vrijdag waarschuwde developer en uitgever Rusty Lake in een Tweet andere indie developers die hun Discord usernaam nog moeten claimen “We kregen net een mailtje dat we, als Verified Owners, eindelijk een nieuwe gebruikersnaam konden indienen en wow… ‘rustylake’ is al bezet! Als wij als server eigenaar met 240K+ leden het niet eens kunnen claimen…”.

  Discord support bleek niet erg behulpzaam, want Rusty Lake werd van de ene helpdesk naar de andere gestuurd. Maandag aan het einde van de dag was er vanuit Discord nog steeds geen hulp geboden.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img