More

  Quest Design lessen van CD Projekt REDs Paweł Sasko

  De komende tijd delen we de opnames van de 2022 Dutch Game Day powered by Control. Vandaag is dat de talk van CD Projekt RED Quest Director Paweł Sasko.

  In zijn talk op de Dutch Game Day deelt Sasko belangrijke en universele quest design lessen die hij heeft opgedaan tijdens de ontwikkeling van The Witcher 3 en Cyberpunk 2077. Hij illustreert deze lessen met voorbeelden uit beide blockbuster titels. Sasko bespreekt typische valkuilen voor narratieve ontwerpers in AAA en biedt oplossingen voor genoemde uitdagingen, vergezeld van de vele development anekdotes.

  Meer talks?

  Alle Dutch Game Day talks zijn terug te kijken via het YouTube-kanaal van de Dutch Games Association. Wil je geen talk missen, hou dan de Control website in de gaten of abonneer je op de DGA YouTube.

  Dutch Game Day 2023

  De Dutch Game Day vindt dit jaar op 4 oktober plaats in Beeld & Geluid in Hilversum. Het evenement is een samenwerking tussen Dutch Media Week, Dutch Games Association en Control. De rol van Control is het programmeren van het congres. Dutch Media Week integreert de game-dag in hun bredere programmering, de Dutch Games Association regelt alle praktische zaken.

  De eerste sprekers zijn aangekondigd en binnenkort volgen er meer. Heb jij er nu al net zoveel zin in als wij, dan kan je hier vast je kaartje kopen voor het speciale early bird tarief. Wil je een plekje op de expo, of heb je interesse in sponsoring, stuur dan een email naar de Dutch Games Association.

  Beeld bovenaan pagina door Arno Landsbergen

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img