More

  Viktor Wijnen nieuwe penningmeester Dutch Games Association

  Viktor Wijnen, Directeur Games en Interactie bij de HKU, is benoemd tot penningmeester van de Dutch Game Association. Hij volgt Rob Hulsen op, die ruim 6 jaar de rol op zich heeft genomen.

  “Als gepassioneerd gamer en educator op het gebied van games geloof ik sterk dat games de belangrijkste culturele vormer zijn van de moderne samenleving. In dat licht ben ik ervan overtuigd dat er nog genoeg onbenut potentieel is binnen onze mooie sector om de komende jaren verder te ontsluiten. Zowel op cultureel als op economisch vlak. Door mij kandidaat te stellen voor het bestuur van de Dutch Games Association ambieer ik mijn expertise in te zetten en een positieve bijdrage te leveren aan deze doelstelling”, aldus Wijnen.

  Wijnen is een van de oprichters van de Dutch Game Garden. Tot 2016 was hij daar de Managing Director. Dat jaar maakte hij de overstap naar de HKU, waar hij aan de slag ging als directeur Games en Interactie. Wijnen was eerder betrokken bij de Dutch Games Association. Hij hielp in 2008 mee met het oprichten van de branche-organisatie. In het eerste jaar fungeerde hij tevens als interim bestuurslid. Tussen 2012 en 2014 bekleedde Wijnen bij de DGA ook al de functie van penningmeester.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img