More

  Mail Time is een wholesome avontuur waarin je post bezorgt

  Mail Time is een ontspannen, wholesome avontuur waarin je als Mail Scout de post bezorgt in een vredig sprookjesbos. Het is de debuut-game van Kela van der Deijl.

  In Mail Time trekken spelers er op hun eerste werkdag op uit als Mail Scout om de post te bezorgen. Ook al wachten de bosbewoners met spanning op de post, voor de Scout is er geen tijdsdruk om de brieven en pakketjes op de plaats van bestemming te krijgen. Zo kan je op je gemak het bos verkennen, zwefend van tak naar bloem, zonder enige tijdsdruk. Gaandeweg leer je de bewoners en hun verhalen beter kennen, verzamel je kleine trinkets, en verdien je Mail Scout badges, waarmee je nog beter zweeft.

  Het uiterlijk van je Mail Scout kan je naar eigen wens aanpassen. Huidskleur, haarkleur, rugzakje, kleur van de outfit, je kan het allemaal veranderen. Het enige dat hetzelfde is, is de rood met witte stippen paddestoelen hoed.

  Tien jaar werd drie jaar

  Mail Time is weliswaar de eerste game van Van der Deijl als solo developer, maar het is niet de eerste game die ze uitbrengt. Tijdens haar studie werkte ze mee aan Reach: SOS, een game die honderdduizenden keren werd gedownload. Games maken was overigens geen jeugddroom van Van der Deijl. “Vijf jaar geleden wist ik niet dat ik games wilde maken. Drie jaar geleden werd het mijn tienjaren plan om uiteindelijk een eigen game te lanceren. Eén week geleden deed ik het” aldus de developer op Twitter.

  Gen Z aanpak

  Het is een avontuur dat ze echter serieus heeft aangepakt. In haar ‘Gen Z Approach to Indie Development’ talk tijdens de Dutch Game Day vertelt Van der Deijl hoe ze binnen korte tijd haar netwerk in de industrie heeft weten op te bouwen, en haar strategie voor het ontwikkelen, pitchen en vermarkten van Mail Time.

  Mail Time is voor €19,99 te koop op Steam en in de Epic Game Store. De game is te spelen op PC en Mac. De console versie van de game volgt later dit jaar.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img