More

  Recap van de belangrijkste bevindingen Games Monitor 2022

  De komende tijd delen we de opnames van de 2022 Dutch Game Day powered by Control. Vandaag is dat de talk van Christel van Grinsven, operations manager bij Dutch Game Garden. Zij gaf tijdens de Dutch Game Day een voorschot op de Games Monitor 2022.

  De Games Monitor kijkt naar de trends en ontwikkelingen voor applied en entertainment games in Nederland, zoals het aantal bedrijven, banen en game-studenten. Het rapport wordt elke drie jaar gepresenteerd. In 2021 was er een tussentijdse monitor, maar vorig jaar hebben de Dutch Game Garden en de Dutch Games Association weer een volledige Games Monitor onderzoek gedaan.

  Tijdens haar presentatie op de Dutch Game Day powered by Control deelde Van Grinsven de belangrijkste resultaten van het onderzoek dat in 2022 werd uitgevoerd. De volledige Games Monitor wordt later dit jaar uitgebracht. In afwachting daarvan kan je de belangrijkste bevindingen nog eens terugkijken.

  Meer talks?

  Alle Dutch Game Day talks zijn terug te kijken via het YouTube-kanaal van de Dutch Games Association. Wil je geen talk missen, hou dan de Control website in de gaten of abonneer je op de DGA YouTube.

  Dutch Game Day 2023

  De Dutch Game Day vindt dit jaar op 4 oktober plaats in Beeld & Geluid in Hilversum. Het evenement is een samenwerking tussen Dutch Media Week, Dutch Games Association en Control. De rol van Control is het programmeren van het congres. Dutch Media Week integreert de game-dag in hun bredere programmering, de Dutch Games Association regelt alle praktische zaken.

  De eerste sprekers zijn aangekondigd en binnenkort volgen er meer. Heb jij er nu al net zoveel zin in als wij, dan kan je hier vast je kaartje kopen voor het speciale early bird tarief. Wil je een plekje op de expo, of heb je interesse in sponsoring, stuur dan een email naar de Dutch Games Association.

  Beeld bovenaan pagina door Arno Landsbergen

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img