More

  Storytelling in de veranderende wereld van Children of Morta

  De komende tijd delen we de opnames van de 2022 Dutch Game Day powered by Control. Vandaag is het de video van de talk van programmeur en narrative designer Reza Hooshangi.

  Hooshangi maakt al meer dan tien jaar games. Hij werkt momenteel als creative director en narrative designer aan een onaangekondigd project. Daarvoor was hij de technical lead voor Children of Morta, de story-driven action RPG die al meer dan een miljoen keer over de toonbank ging.

  Tijdens de Dutch Game Day vertelde hij over de uitdagingen van het combineren van procedurally generated content met narrative elementen en storytelling. In de talk die je hieronder terug kan kijken praat Hooshangi over een aantal systemen, designkeuzen en technieken die ze hebben gebruikt om die uitdagingen het hoofd te bieden.

  Meer talks?

  Alle Dutch Game Day talks zijn terug te kijken via het YouTube-kanaal van de Dutch Games Association. Wil je geen talk missen, hou dan de Control website in de gaten of abonneer je op de DGA YouTube.

  Dutch Game Day 2023

  De Dutch Game Day vindt dit jaar op 4 oktober plaats in Beeld & Geluid in Hilversum. Het evenement is een samenwerking tussen Dutch Media Week, Dutch Games Association en Control. De rol van Control is het programmeren van het congres. Dutch Media Week integreert de game-dag in hun bredere programmering, de Dutch Games Association regelt alle praktische zaken.

  De eerste sprekers zijn aangekondigd en binnenkort volgen er meer. Heb jij er nu al net zoveel zin in als wij, dan kan je hier vast je kaartje kopen voor het speciale early bird tarief. Wil je een plekje op de expo, of heb je interesse in sponsoring, stuur dan een email naar de Dutch Games Association.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img