More

  Hoe ontwerp je een AAA sequel? Dat vertelt Tymon Smektala

  De komende tijd delen we de opnames van de 2022 Dutch Game Day powered by Control. Vandaag is het de video van de talk van Tymon Smektala, lead game designer bij Techland.

  In 2013 maakte Smektala de overstap van game journalisme naar de development kant en ging aan de slag bij Techland. Hij werkte als game designer aan Dying Light en als lead game designer aan Dying Light: The Following en Dying Light 2 Stay Human.

  Hij weet dus als geen ander dat het maken van een vervolg op een succesvolle game niet eenvoudig is. Op de Dutch Game Day vertelde hij over een aantal beslissingen die het team nam tijdens het ontwerpen van Dying Light 2 Stay Human. Vanaf het begin van de game, via de ontwikkeling, tot enkele huiveringwekkende momenten vlak voor de lancering.

  Meer talks?

  Alle Dutch Game Day talks zijn terug te kijken via het YouTube-kanaal van de Dutch Games Association. Wil je geen talk missen, hou dan de Control website in de gaten of abonneer je op de DGA YouTube.

  Dutch Game Day 2023

  De Dutch Game Day vindt dit jaar op 4 oktober plaats in Beeld & Geluid in Hilversum. Het evenement is een samenwerking tussen Dutch Media Week, Dutch Games Association en Control. De rol van Control is het programmeren van het congres. Dutch Media Week integreert de game-dag in hun bredere programmering, de Dutch Games Association regelt alle praktische zaken.

  De eerste sprekers zijn aangekondigd en binnenkort volgen er meer. Heb jij er nu al net zoveel zin in als wij, dan kan je hier vast je kaartje kopen voor het speciale early bird tarief. Wil je een plekje op de expo, of heb je interesse in sponsoring, stuur dan een email naar de Dutch Games Association.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img