More

  Manuel Kerssemakers legt uit hoe saves de wereld redden

  De komende tijd delen we de opnames van de 2022 Dutch Game Day powered by Control. Vandaag de beurt aan de sessie van Manuel Kerssemakers, mede-oprichter en tech-lead bij Abbey Games

  Tijdens de Dutch Game Day gaf hij een unieke inkijk in Abbey’s management game framework. Dit framework stelt ze in staat om met een klein team op een efficiënte manier aan complexe projecten te werken.

  Kerssemakers deelt de basisbeginselen van de architectuur en de workflow die Abbey gebruikt om grote management games te maken in Unity en C#. Hij laat zien dat saving en loading meer zijn dan het opslaan van data, maar een manier om je gamewereld vorm te geven.

  Meer talks?

  Alle Dutch Game Day talks zijn terug te kijken via het YouTube-kanaal van de Dutch Games Association. Wil je geen talk missen, hou dan de Control website in de gaten of abonneer je op de DGA YouTube.

  Dutch Game Day 2023

  De Dutch Game Day vindt dit jaar op 4 oktober plaats in Beeld & Geluid in Hilversum. Het evenement is een samenwerking tussen Dutch Media Week, Dutch Games Association en Control. De rol van Control is het programmeren van het congres. Dutch Media Week integreert de game-dag in hun bredere programmering, de Dutch Games Association regelt alle praktische zaken.

  De eerste sprekers zijn aangekondigd en binnenkort volgen er meer. Heb jij er nu al net zoveel zin in als wij, dan kan je hier vast je kaartje kopen voor het speciale early bird tarief. Wil je een plekje op de expo, of heb je interesse in sponsoring, stuur dan een email naar de Dutch Games Association.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img