More

  Belgische Bart Bonte kiest Hollands oranje voor puzzelgame

  Belgische developer Bart Bonte is, na een uitstapje met emoji’s, terug bij zijn puzzelgames met kleurenthema. Deze keer gaat hij voor het oer-Hollandse oranje.

  Bij de lancering van zijn game Logica Emotica, gaf Bonte al aan dat hij nog niet klaar was met de kleuren puzzelgames. Een reeks die begon met Bonte’s favoriete kleur Yellow. Daarmee viel hij in de prijzen bij de Google Play Indie Contest. Daarna volgden Red, Black, Blue, Green en Pink. Gezamenlijk zijn de games goed voor miljoenen downloads. 

  De nieuwste titel in de serie is Orange. De kleur is anders dan in de vorige games, maar verder volgt Bonte het beproefde succes van de zijn eerdere games: 50 puzzel-levels waarin het doel is om het volledige scherm een en dezelfde kleur te krijgen. Dit keer dus oranje

  Orange is gratis te downloaden in de Apple App Store en via Google Play. Loop je vast? Dan krijg je in ruil voor het kijken van een advertentie een hint. Of je betaalt eenmalig €2,49 voor de premium versie, dan verwijder je alle reclames en krijg je krijg je alle hints gratis.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img