More

  Leer hoe je als producer je team naar een hoger niveau tilt

  De komende tijd delen we de opnames van de 2022 Dutch Game Day powered by Control. Vandaag is het de video van het Producer Panel bestaande uit Juney Dijkstra, Esmeralda Hoffman, Astrid Huntjens en Rachel Schachter.

  Tijdens dit panel vertellen Hoffman (Silver Rain Games), Huntjens (Guerrilla) en Schachter (Codeglue) hoe zij hun teams naar een hoger niveau tillen.

  De sessie begint met micro talks van de panelleden. Daarna laat host Dijkstra (Electronic Arts) aan de hand van uiteenlopende onderwerpen en praktijkvoorbeelden het panel verder toelichten hoe een producer waarde toevoegt aan een project, het team, de studio en de bottom line.

  LET OP: Na plaatsing van het artikel merkten we dat er helaas bij de opname wat mis is gegaan, waardoor er tijdens het eerste deel van de sessie muziek over de sessie heen speelt. Vanaf 10:38 is het geluid wel goed, vandaar dat onderstaande video midden in de sessie begint. We zijn aan het kijken of we een betere opnam kunnen krijgen.

  Meer talks?

  Alle Dutch Game Day talks zijn terug te kijken via het YouTube-kanaal van de Dutch Games Association. Wil je geen talk missen, hou dan de Control website in de gaten of abonneer je op de DGA YouTube.

  Dutch Game Day 2023

  De Dutch Game Day vindt dit jaar op 4 oktober plaats in Beeld & Geluid in Hilversum. Het evenement is een samenwerking tussen Dutch Media Week, Dutch Games Association en Control. De rol van Control is het programmeren van het congres. Dutch Media Week integreert de game-dag in hun bredere programmering, de Dutch Games Association regelt alle praktische zaken.

  De eerste sprekers zijn aangekondigd en binnenkort volgen er meer. Heb jij er nu al net zoveel zin in als wij, dan kan je hier vast je kaartje kopen voor het speciale early bird tarief. Wil je een plekje op de expo, of heb je interesse in sponsoring, stuur dan een email naar de Dutch Games Association.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img