More

  Sala lanceert Bulwark: Falconeer Chronicles ‘evolving demo’

  Solo developer Tomas Sala een ‘evolving demo’ uitgebracht van Bulwark: Falconeer Chronicles. “Een soort early access, maar dan in demo-vorm”, aldus Sala.

  De ‘evoluerende demo’ krijgt live demo-updates op basis van realtime feedback van spelers. Zo geeft hij een kijkje in het development proces en werkt hij samen met zijn community om zijn visie op Bulwark vorm te geven.

  Feedback en verbetering

  “Het uitbrengen van een nieuwe demo of game is altijd angstig als spannend tegelijkertijd. Ik heb veel moeite gedaan om alle feedback en verbeteringen die de spelers hebben voorgesteld te verwerken. Deze nieuwe demo is evoluerend, want ik streef ernaar dat proces voort te zetten. De demo wordt bijgewerkt terwijl ik development voortzet en dient zowel als een showcase als een kans voor spelers om gehoord te worden.”

  Continue validatie

  Hij legt uit waarom hij niet voor een early access release is gegaan. “Early access komt met verwachtingen, milestones en betalende gebruikers. Deze demo biedt continue validatie en een feedback loop met steeds een verse cohort aan spelers. Het is geen vast groep fans en discord leden die toch altijd een bias hebben.”

  Daarnaast biedt de opzet qua marketing ook kansen. “Er is altijd kans op streamers of dingen die viral gaan. Daarnaast is er reuring en traffic op de Steam pagina. We kunnen activiteit opbouwen en followers converteren in plaats van alleen wishlists”, aldus Sala.

  Vrije creatie

  Bulwark: Falconeer Chronicles is een sandbox-builder die de nadruk legt op het plezier van vrije creatie. Bouw, verdedig en breid versterkte nederzettingen uit, gevormd door de ruwe landschappen van de Ursee. De game biedt 3D-wereld waarin je kunt bouwen op waar je wilt en hoe je wilt. Het bouwen draait niet om klikken, maar om het ontdekken van de wereld. Nieuwe personages bieden nieuwe bouwopties, eenheden en onthullen nieuwe verhalen.

  De Bulwark: Falconeer Chronicles demo is nu gratis te downloaden op Steam.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img