More

  Lee Hammoud is “Expert in Prototyping, Horrible in Shipping”

  De komende tijd delen we de opnames van de 2022 Dutch Game Day powered by Control. Vandaag delen we de video van de sessie van developer Lee Hammoud.

  Hammoud heeft meer dan zeven jaar ervaring met Unreal Engine en hij werkt aan verschillende indie-games, waaronder zijn solo project Psychoverse City en VR game Soar. Door zijn deelname aan zo’n 20 game-jams heeft Hammoud geleerd hoe je snel een prototype maakt.

  In zijn Dutch Game Day talk vertelde hij over (rapid) prototyping, en hoe dit zijn vermogen om games af te maken heeft beïnvloed. Deze sessie is mede mogelijk gemaakt door Rami Ismail (die zelf ook spreker was).

  Meer talks?

  Alle Dutch Game Day talks zijn terug te kijken via het YouTube-kanaal van de Dutch Games Association. Wil je geen talk missen, hou dan de Control website in de gaten of abonneer je op de DGA YouTube.

  Dutch Game Day 2023

  De Dutch Game Day vindt dit jaar op 4 oktober plaats in Beeld & Geluid in Hilversum. Het evenement is een samenwerking tussen Dutch Media Week, Dutch Games Association en Control. De rol van Control is het programmeren van het congres. Dutch Media Week integreert de game-dag in hun bredere programmering, de Dutch Games Association regelt alle praktische zaken.

  De eerste sprekers zijn aangekondigd en binnenkort volgen er meer. Heb jij er nu al net zoveel zin in als wij, dan kan je hier vast je kaartje kopen voor het speciale early bird tarief. Wil je een plekje op de expo, of heb je interesse in sponsoring, stuur dan een email naar de Dutch Games Association.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img