More

  In Superfuse zijn spelers baas over de skills

  Superfuse is een superhelden hack’n’slash action RPG in stripstijl van Stitch Heads Entertainment. De game is nu te spelen in Steam Early Access.

  Stitch Heads noemt de Early Access versie een basis van waaruit ze verder werken. De game bevat een singleplayer campaign mode. Hierin wordt een deel van het verhaal wordt uitgelegd. Zo leren spelers waarom ze als Enforcers de strijd aangaan met The Corruption. In de multiplayer mode verslaan ze met max drie vrienden hordes Corruption en levensgrote eindbazen.

  Stitch Heads heeft heel bewust gekozen voor een Early Access release: “Een groot deel van de core-ervaring zit ‘m in het uitgebreide skill customisation systeem in de handen van de spelers. Daarom wilden we de community vroeg bij het project betrekken, zodat we de game kunnen aanpassen op basis van hun wensen.”

  Er zijn op dit moment drie speelbare klassen, elk met verschillende talent trees. Spelers kunnen daarnaast een groot aantal verschillende Fuses gebruiken om de skills van hun held volledig aan te passen aan de eigen speelstijl.

  De Early Access versie van Superfuse is op Steam te koop voor €24,99. Stitch Heads verwacht dat de Early Access fase ongeveer een jaar duurt.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img