More

  Hundred Days: een postmortem over een wijnmaak-sim

  This article below is in Dutch, the talk is in English

  De komende tijd delen we de opnames van de 2022 Dutch Game Day powered by Control. Vandaag is dat de talk van Elisa Farinetti.

  Farinetti is mede-oprichter en business developer bij Broken Arms Games studio. Ze is gepassioneerd over technology en games, en ze gelooft heilig in het delen van informatie, zodat indie developers hun voordeel kunnen doen met de ervaringen van andere devs.

  Op de Dutch Game Day deelde Farinetti de post-release strategy die Broken Arms Games had voor Hundred Days – Winemaking Simulator. Ze vertelde wat ze hebben gedaan om een jaar lang het uiterste uit de game te halen.

  Meer talks?

  Alle Dutch Game Day talks zijn terug te kijken via het YouTube-kanaal van de Dutch Games Association. Wil je geen talk missen, hou dan de Control website in de gaten of abonneer je op de DGA YouTube.

  Over de Dutch Game Day

  De Dutch Game Day vond op 6 oktober plaats in Beeld & Geluid in Hilversum. Het evenement is een samenwerking tussen Dutch Media Week, Dutch Games Association en Control. De rol van Control is het programmeren van het congres. Dutch Media Week integreerde de game-dag in hun bredere programmering, de Dutch Games Association regelde alle praktische zaken.

  Recente vacatures

  spot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img