More

  PSVR2 en Horizon Call of the Mountain zijn uit

  PlayStation VR2 is uit en dat betekent dat PSVR2 launch-titel Horizon Call of the Mountain van Guerrilla ook speelbaar is.

  In deze Horizon VR spin-off speel je de in ongenade gevallen Shadow Carja Warrior, Ryas. Hij is een meester in klimmen en boogschieten, twee vaardigheden die cruciaal zijn om te overleven in het Zonnerijk van de Carja.

  Het avontuur speelt af tussen twee quests in Horizon Zero Dawn. Ryas zit gevangen. Hij hoopt zijn vrijheid en goede naam terug te verdienen door een mysterieuze nieuwe bedreiging voor het Zonnerijk en de wereld te onderzoeken. Tijdens zijn missie komt Ryas onder andere Aloy en andere oud bekenden tegen, maar ook nieuwe gezichten dienen zich aan.

  Je voelt de wereld

  Jan-Bart van Beek, Studio Director en Studio Art & Animation Director bij Guerrilla is enthousiast over de game. “De wereld van Horizon betreden en verkennen vanuit een echt first person perspectief is spectaculair. Er is er niets mooiers dan de ontzagwekkende machines van Horizon van dichtbij te zien. Spelers beleven de wereld op een meer immersive manier dan ooit. Zelfs subtiele sensaties, zoals je hand door een stromende beek halen of het spannen van je boog, voel je via de haptics van de PS VR2 Sense-controllers.”

  Samenwerking met Firesprite

  Horizon Call of the Mountain is ontwikkeld door Guerrilla en Britse Sony studio Firesprite. “Horizon Call of the Mountain is speciaal ontwikkeld voor de PlayStation VR2. Enkele jaren geleden, tijdens de ontwikkeling van Horizon Forbidden West, begonnen Guerrilla en Firesprite samen te werken aan een nieuwe reis in het Horizon-universum. Gedurende deze periode hebben we nauw samengewerkt om een innovatief en avontuur vol actie te ontwikkelen dat we met trots aan de franchise kunnen toevoegen”, aldus Van Beek.

  De Call of the Mountain demo is gratis te downloaden. Voor de volledige game betaal je €69,99.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img