More

  KeokeN Interactive brengt ons na de Moon nu ook Mars

  Deliver Us Mars van KeokeN Interactive is uit. Buiten een vertraging van de release datum verliep development van de game een stuk soepeler dan van voorganger Deliver Us The Moon.

  Game Director Koen Deetman deelde met Premortem Games dat het ontwikkelen van de game zo’n 2,5 jaar duurde. Het core-team bestond uit 20-25 mensen en groeide op de drukste productieperioden uit naar 40-45 personen.

  Het verhaal van Deliver Us Mars is een vervolg op Deliver Us The Moon. Tien jaar na de Fortuna missie staan de zaken er beroerder voor dan ooit. Dit keer is de hoofdrol voor de jongste Johanson telg, Kathy. Samen met een crew reist ze naar Mars. Hun missie: het terugvinden van de gestolen ARK kolonie ruimtevaartuigen die essentieel zijn voor de overleving van de mensheid.

  De PC versie van Deliver Us Mars is te koop op Steam en in de Epic Game Store. De game is ook verkrijgbaar in de PlayStation Store (PS4,PS5) en de Xbox Store (Xbox One, Xbox Series X|S). Op alle platforms betaald je €29,99 voor de base game. PC-spelers kunnen ook kiezen voor een Deluxe Edition van €34,99 die bestaat uit base game en aparte soundtrack. Daarnaast is er op steam een Deliver Us the Universe bundle met beide Deliver Us games.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img