More

  Laat je game grootser klinken dan je budget

  This article below is in Dutch, the talk is in English

  De komende tijd delen we de opnames van de 2022 Dutch Game Day powered by Control. Deze week de talk van Matthijs Dierckx.

  Vroeger was Dierckx journalist. Tegenwoordig zit hij als componist achter een ander soort keyboard. Hij componeerde onder andere de muziek van Unexplored 2: The Wayfarer’s Legacy. Daar won hij in 2021 een Dutch Game Award voor Best Audio mee.

  In zijn Dutch Game Day talk legt Dierckx aan de hand van het meest populaire nummer uit de game uit hoe je een indie-game kan laten klinken als orkesten en koren die ver buiten je budget liggen.

  Meer talks?

  Alle Dutch Game Day talks zijn terug te kijken via het YouTube-kanaal van de Dutch Games Association. Wil je geen talk missen, hou dan de Control website in de gaten of abonneer je op de DGA YouTube.

  Dutch Game Day 2023

  De Dutch Game Day vindt dit jaar op 4 oktober plaats in Beeld & Geluid in Hilversum. Het evenement is een samenwerking tussen Dutch Media Week, Dutch Games Association en Control. De rol van Control is het programmeren van het congres. Dutch Media Week integreert de game-dag in hun bredere programmering, de Dutch Games Association regelt alle praktische zaken.

  De eerste sprekers zijn aangekondigd en binnenkort volgen er meer. Heb jij er nu al net zoveel zin in als wij, dan kan je hier vast je kaartje kopen voor het speciale early bird tarief. Wil je een plekje op de expo, of heb je interesse in sponsoring, stuur dan een email naar de Dutch Games Association.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img