More

  Horizon Forbidden West maakt kans op drie GDC Awards

  De finalisten voor de 23e Game Developer Choice Awards (GDCA) zijn bekend. Horizon Forbidden West van Guerrilla is in de race voor drie prijzen.

  De game is genomineerd voor Best Audio, Best Technology en Best Visual Art. In de categorieën Innovation, Best Narrative en Game of The Year viel Forbidden West net buiten de nominaties. Wel kreeg de game in elk van deze categorieën een Honorable Mention.

  Of Guerrilla een van de nominaties weet te verzilveren horen we tijdens de uitreiking op 22 maart. De award-ceremonie vindt plaats onmiddellijk na de uitreiking van de IGF-awards, waar Stacklands finalist is.

  Blockbuster Elden Ring en indie game Stray wisten de meeste GDCA-nominaties in de wacht te slepen. Ze maken elk kans op zes awards.

  Korting op GDC passen

  Het Independent Games Festival en de award-uitreiking zijn onderdeel van de Game Developers Conference in San Francisco. Control-lezers krijgen een korting van 10% op GDC onsite All Access, Core, of Summits passen, of de Virtual All Access pass. Gebruik bij je registratie kortingscode 10off-control-mpv5x om je pas tegen gereduceerd tarief aan te schaffen. Een kaart kopen kan hier.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img