More

  Dit zijn de Nederlandse en Belgische GGJ locaties 2023

  Op deze locaties in Nederland en België kan je dit jaar terecht voor de Global Game Jam. Nederland telt 15 GGJ locaties en in België kan je op vijf locaties jammen.

  Het evenement gaat vandaag om 17.00 uur van start en eindigt op zondag 5 februari op dezelfde tijd. Iedere locatie mag bepalen hoe ze de jam van 48 uur over die periode verdelen. Dat kan 48 uur aaneengesloten zijn, maar het is ook mogelijk om elke dag een paar uur te jammen en zo de 48 uur over de hele periode te spreiden.

  Nederland
  België

  Het thema van dit jaar is in een online stream onthuld. Als je wilt weten wat het thema is: check dan de onderstaande video. Voor de mensen die het niet willen weten voordat hun jam begint: NIET klikken.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img