More

  Stacklands van Sokpop maakt kans op een IGF-award

  De finalisten voor de 25e jaarlijkse awards van het Independent Games Festival (IGF) zijn bekendgemaakt. Stacklands van Aran Koning van SokPop is finalist in de categorie Excellence in Design.

  Of het Sokpop Collective de award wint horen we op de uitreiking op 22 maart. Mocht Stacklands in de prijzen vallen, dan is het de eerste Nederlandse game ooit die een IGF-award in de wacht sleept. Alle finalisten komen ook in aanmerking voor de publieksprijs. Daarvoor je stem uitbrengen kan tot en met 9 februari via dit online formulier.

  Tunic en Betrayal At Club Low zijn met elk drie nominaties de grootste IGF award kanshebbers van dit jaar.

  In Stacklands bouw je een dorp door middel van kaarten. Wanneer je de juiste kaarten combineert krijg je voor voedsel, bouw je gebouwen en versla je de wezens die je niet in je dorp wilt hebben.

  Korting op GDC passen

  Het Independent Games Festival en de award-uitreiking zijn onderdeel van de Game Developers Conference in San Francisco. Control-lezers krijgen een korting van 10% op GDC onsite All Access, Core, of Summits passen, of de Virtual All Access pass. Gebruik bij je registratie kortingscode 10off-control-mpv5x om je pas tegen gereduceerd tarief aan te schaffen. Een kaart kopen kan hier. Let op: deze early bird loopt morgen af!

   

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img