More

  Uit Nu! • Hubris is SciFi VR action-adventure van Cyborn

  Belgische studio Cyborn heeft met Hubris hun eerste grote entertainment VR-game afgeleverd. Hubris is een SciFi VR action-adventure dat zich afspeelt in het Hubris Sci-Fi Universum. Als rekruut van de Order of Objectivity (OOO) wordt je op pad gestuurd om agent Cyanha te zoeken. Om te overleven schiet, zwem, klim en spring je door de barre omgeving van een planeet die klaargestoomd wordt voor menselijke bewoning. Samen met piloot Lucia moet je het opnemen tegen de boosaardige vijanden van de Triple O.

  “Het voelt alsof VR echt het hoogtepunt begint the bereiken. We zijn erg blij dat Hubris deel uitmaakt van een golf van games die echt de grenzen van de nieuwe technologie erachter opzoeken”, zegt Ives Agemans, CEO en Game Director bij Cyborn.

  Cyborn is van oorsprong een animatiestudio. In 2019 maakten ze de overstap naar game development. Vanaf dat moment werken ze ook aan Hubris. Begin vorig jaar kreeg het bedrijf een financiële injectie van 2 miljoen. Geld dat ze onder andere gebruikten voor development van Hubris.

  Hubris voor PC is voor €39,99 te koop op Steam en in de Oculus Store. De game komt later dit jaar beschikbaar voor PlayStationVR2 en enkele andere onaangekondigde platforms.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img