More

  Uit Nu! • Race-game You Suck at Parking draait om stilstaan

  Top-down racer You Suck at Parking van het Belgische Happy Volcano is uit op PC en Xbox, in de losse verkoop en als onderdeel van Game Pass.

  In tegenstelling is het belangrijkste van deze racegame niet de snelheid, maar het stilstaan op het juiste moment. En dat is geen sinecure. Helemaal omdat je je auto na een doldwaze race netjes binnen de lijntjes tot stilstand moet zien te brengen. Maar voordat je de parkeerplaats bereikt moet je een weg zien te vinden door levels vol obstakels. Je kan in je eentje spelen, maar de lol begint pas echt op het moment dat je het tegen drie andere spelers opneemt in de online multiplayer. Goed parkerende spelers verdienen parkeermunten waarmee ze hun auto kunnen pimpen.

  Steeds weer nieuwe content

  Op dit moment omvat de game 100 single players levels en 60 multiplayer levels, maar daar blijft het niet bij. “Er komt nog meer”, zegt game director David Prinsmel. “Niet alleen met de lancering op PlayStation en Nintendo Switch volgend jaar, maar ook met elke twee weken nieuwe content voor de bestaande releases.” Nieuwe content bestaat uit nieuwe werelden, meer circuits, meer auto’s en meer pimp mogelijkheden.

  Parkeren voor het goede doel

  Voor het eerste seizoen van You Suck At Parking (dat eindigt op 30 november) werkt Happy Volcano samen met LifePack. Dit is een liefdadigheidsinstelling die zich richt op de bestrijding van ondervoeding bij kinderen. Spelers kunnen in een LifePack premium cosmetische bundel kopen, waarvan alle opbrengsten naar het goede doel gaan.

  PC en Xbox, andere consoles volgen

  You Suck at Parking is voor €19,99 te koop op Steam en in de Microsoft Store. Voor mensen met Game Pass is de game in de laatstgenoemde store gratis. De release voor Nintendo Switch en PlayStation komt zoals je hierboven al kon lezen volgend jaar. Dan kan je ook terecht in je plaatselijk game-winkel voor You Suck at Parking in een doosje.

  Voor de ontwikkeling van You Suck At Parking haalde Happy Volcano begin vorig jaar ruim $2 miljoen op bij Hiro Capital.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img