More

  Uit Nu! • In VR-vechtspel Rumble vecht je met je hele lijf

  Rumble is een VR-vechtspel van Buckethead Entertainment dat je bestuurt met je lichaam. Door middel van op vechtsport geïnspireerde bewegingen beïnvloed je de wereld om je heen. Zo til je stenen van de grond en gooi je die naar je tegenstander. Om al je ‘moves’ te oefenen kan je terecht in de Gym. Daar bestudeer je de bewegingen, wat ze teweeg brengen, en leer je ze te combineren om je vijand aan te vallen én jezelf te verdedigen.

  Wanneer je klaar bent voor een echt gevecht gebruikt je de Matchmaker om een duel in de Rumble Arena aan te gaan. De speler die het langst blijft staan wint. Met het winnen van duels bereik je een hogere rang, en daarmee speel je meer bewegingen vrij die je vervolgens weer in de Gym kan oefenen.

  Voor gevechten met meerdere spelers kan je terecht in het Park, waar maximaal zes mensen tegelijk spelen. Je kan toegang tot je Park beperken tot je vrienden, of je stelt het open voor iedereen. Samen kan je trainen, mini games spelen of een robbertje knokken.

  De Early Access versie van Rumble is te koop op Steam voor het mooie ronde bedrag van 20 euro.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img