More

  Dutch Game Day • We blikken terug in beeld

  Het is alweer twee weken geleden dat de Dutch Game Day powered by Control plaatsvond. Een dag vol sessies waarin industrie professionals uit binnen- en buitenland hun kennis en ervaring deelden. Alle talks zijn opgenomen en de komende maanden delen we de video’s op ons YouTube kanaal. Als je geen sessie wilt missen, abonneer je dan zodat je een melding krijgt wanneer we een nieuwe video plaatsen.

  Op bewegend beeld moet je dus nog even wachten, maar we hebben al wel vast de foto’s. Op de Control Flickr pagina vind je een album met een overzichtelijke selectie Dutch Game Day plaatjes. Wil je echt álle foto’s zien, ga dan naar de Google Drive van de Dutch Games Association. Daar vind je ook een folder met alle foto’s van de Dutch Game Awards.

  De Dutch Game Day is een samenwerking tussen Dutch Games Association, Control en Dutch Media Week. Laatstgenoemde heeft een Dutch Media Week 2022 after movie gemaakt.

  (foto credits: Arno Landsbergen en Jamie Deckert)

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img