More

  Dutch Game Day • De post-release strategie van Hundred Days

  De Dutch Game Day powered by Control komt snel dichterbij. Deze week hebben we een hele reeks sprekers aangekondigd. Elisa Farinetti sluit voor nu de rij. Begin volgende week hebben we nog een paar aankondigingen.

  Farinetti is mede-oprichter en business developer bij Broken Arms Games studio. Ze is gepassioneerd over technology en games, en ze gelooft heilig in het delen van informatie, zodat indie developers hun voordeel kunnen doen met de ervaringen van andere devs.

  Op de Dutch Game Day deelt Farinetti de post-release strategy die Broken Arms Games had voor Hundred Days – Winemaking Simulator. Ze vertelt wat ze hebben gedaan om een jaar lang het uiterste uit de game te halen.

  Koop nu je kaarten

  We hebben de meeste sprekers aangekondigd, maar begin volgende week volgen er nog twee. Wil je er op 6 oktober bij zijn? Klik dan nu hier om je kaartje voor de Dutch Game Day te kopen. Naast een gewoon conference ticket en een combi ticket dat ook toegang geeft tot de Dutch Game Awards, is er ook een beperkt aantal studentenkaarten beschikbaar in de losse verkoop.

  Over de Dutch Game Day

  De Dutch Game Day vindt op 6 oktober plaats in Beeld & Geluid in Hilversum. Het evenement is een samenwerking tussen Dutch Media Week, Dutch Games Association en Control. De rol van Control is het programmeren van het congres. Dutch Media Week integreert de game-dag in hun bredere programmering, regelt alle praktische zaken en legt de verbinding met het bredere medialandschap. Dutch Games Association managet de hele game dag en organiseert op de avond van 6 oktober de Dutch Game Awards.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img