More

  Games Monitor 2022 wordt gepresenteerd op Dutch Game Day

  April vorig jaar presenteerde Dutch Game Garden en de Dutch Games Association een tussentijdse update van de Games Monitor. Dit jaar is er weer een volledig onderzoek gedaan. Hoe we er als industrie voor staan hoor je op 6 oktober.

  De Games Monitor kijkt naar de trends en ontwikkelingen voor applied en entertainment games in Nederland, zoals het aantal bedrijven, banen en game-studenten. Het rapport wordt elke drie jaar gepresenteerd.

  Christel van Grinsven, operations manager bij Dutch Game Garden, deelt tijdens haar presentatie op de Dutch Game Day powered by Control de belangrijkste resultaten van het onderzoek dat eerder dit jaar is uitgevoerd.

  Koop nu je kaarten

  Wil je er op 6 oktober bij zijn? Klik dan nu hier om je kaartje voor de Dutch Game Day te kopen. Naast een gewoon conference ticket en een combi ticket dat ook toegang geeft tot de Dutch Game Awards is er ook een beperkt aantal studentenkaarten beschikbaar in de losse verkoop.

  Over de Dutch Game Day

  De Dutch Game Day vindt op 6 oktober plaats in Beeld & Geluid in Hilversum. Het evenement is een samenwerking tussen Dutch Media Week, Dutch Games Association en Control. De rol van Control is het programmeren van het congres. Dutch Media Week integreert de game-dag in hun bredere programmering, regelt alle praktische zaken en legt de verbinding met het bredere medialandschap. Dutch Games Association managet de hele game dag en organiseert op de avond van 6 oktober de Dutch Game Awards.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img