More

  Dutch Game Day • Laat je game groter klinken dan je budget

  De Dutch Game Day powered by Control komt snel dichterbij. Deze week kan je een reeks aankondigingen van sprekers tegemoet zien. Hou de Control website dus in de gaten.

  Vandaag is het de beurt aan oprichter en voormalig uitgever van Control, Matthijs Dierckx. Hij heeft het journalistenvak al een tijdje geleden achter zich gelaten. Tegenwoordig zit Dierckx als componist achter een ander soort keyboard. Hij componeerde onder andere de muziek van Unexplored 2: The Wayfarer’s Legacy. Daar won hij vorig jaar een Dutch Game Award  voor Best Audio mee.

  In zijn Dutch Game Day talk legt Dierckx aan de hand van het meest populaire nummer uit de game  uit hoe je een indie-game kan laten klinken als orkesten en koren die ver buiten je budget liggen.

  Koop nu je kaarten

  We hebben al een aantal sprekers aangekondigd, maar er volgen er nog meer. Wil je er op 6 oktober bij zijn? Klik dan nu hier om je kaartje voor de Dutch Game Day te kopen. Naast een gewoon conference ticket en een combi ticket dat ook toegang geeft tot de Dutch Game Awards is er ook een beperkt aantal studentenkaarten beschikbaar in de losse verkoop.

  Over de Dutch Game Day

  De Dutch Game Day vindt op 6 oktober plaats in Beeld & Geluid in Hilversum. Het evenement is een samenwerking tussen Dutch Media Week, Dutch Games Association en Control. De rol van Control is het programmeren van het congres. Dutch Media Week integreert de game-dag in hun bredere programmering, regelt alle praktische zaken en legt de verbinding met het bredere medialandschap. Dutch Games Association managet de hele game dag en organiseert op de avond van 6 oktober de Dutch Game Awards.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img