More

  Doet Rami Super Crate Box classic postmortem op Game Day?

  Alle reisbeperkingen zijn opgeheven en Rami Ismail is dus ook weer vaak op reis om te spreken op evenementen over de hele wereld. Gelukkig is hij op 6 oktober in Nederland. En hij wil komen spreken op de Dutch Game Day powered by Control.

  We weten dus dat Ismail op 6 oktober op het podium staat, maar waar zijn talk over gaat weten we niet. Gaat hij echt een Super Crate Box classic postmortem doen? Die kans is klein. Maar omdat niemand het verwacht zou het misschien juist wel kunnen. Maar we gaan er niet van uit. Wat wordt het dan wel? Misschien een talk gevuld met zakelijk advies. Of het wordt het een Q&A sessie of een fireside chat. Het zou ons ook niet verbazen als het een rant wordt over hoe we als industrie beter ons best kunnen doen. Maar wat het ook wordt, we hebben er zin in.

  Ismail is ook een van onze sponsors. Hij vliegt op zijn kosten een van de andere sprekers in. Hierover binnenkort meer.

  Koop nu je kaarten

  Wil jij op 6 oktober ook verrast worden? Klik dan nu hier om je kaartje voor de Dutch Game Day te kopen. Naast een gewoon conference ticket en een combi ticket dat ook toegang geeft tot de Dutch Game Awards is er ook een beperkt aantal studentenkaarten beschikbaar in de losse verkoop. Hou je niet van verrassingen? Kijk dan eens naar de andere sprekers die al zijn aangekondigd.

  Over de Dutch Game Day

  De Dutch Game Day vindt op 6 oktober plaats in Beeld & Geluid in Hilversum. Het evenement is een samenwerking tussen Dutch Media Week, Dutch Games Association en Control. De rol van Control is het programmeren van het congres. Dutch Media Week integreert de game-dag in hun bredere programmering, regelt alle praktische zaken en legt de verbinding met het bredere medialandschap. Dutch Games Association managet de hele game dag en organiseert op de avond van 6 oktober de Dutch Game Awards.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img