More

  Uit Nu! • Isonzo brengt WW1 Game Series naar nieuwe hoogten

  WW1 Game Series spelers hebben er een nieuw slagveld bij. In Isonzo trekken de Italiaanse en Oostenrijks-Hongaarse legers ten strijde in de riviervalleien van Isonzo en in de Alpen.

  Isonzo is de laatste WW1 Game Series titel waar M2H aan meewerkt. Zij verkochten hun aandeel aan Focus Entertainment. BlackMill Games werkt wel verder aan de WW1-serie, en Jos Hoebe blijft aan als Creative Director.

  “We hebben met een gepassioneerd development-team en verschillende historici meer dan drie jaar aan Isonzo gewerkt. We zijn allemaal erg blij dat we de game eindelijk aan iedereen kunnen laten zien! Maar ons Italiaanse avontuur houdt hier niet op – net als bij onze eerdere games hebben we grote plannen voor nieuwe content na de lancering. Als eerste op de roadmap: Duitse troepen”, aldus Hoebe.

  Miljoenen spelers

  Isonzo is de derde game in de WW1 Game Series. Sinds de lancering van de serie, zo’n tien jaar geleden, zijn er al meer dan 2 miljoen WW1-games verkocht. Verdun was met een loopgravenoorlog de eerste game met authentieke WW1-actie. In Tannenberg werd daar manoeuvre-oorlogsvoering aan het Oostfront aan toegevoegd. Isonzo brengt de gevechten naar een hoger niveau. Letterlijk, want de spelers trekken namelijk de Alpen in.

  PC en console

  Isonzo is voor €29,99 te downloaden voor PC (Steam en Epic Game Store), PlayStation 4 en 5, Xbox One en Xbox Series X/S. Voor een Deluxe Edition betaal je een tientje meer en de Collector’s Edition kost €59,99. Koop je je exemplaar in de week na launch, dan betaal je 10 procent minder.

   

   

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img