More

  M2H verkoopt aandeel WW1 games aan Focus Entertainment

  M2H, een van de developers van de WW1 Game Series heeft z’n aandeel in de franchise verkocht aan Focus Entertainment. Jos Hoebe, CEO van BlackMill Games, blijft wel werken aan de serie. Hij houdt 33,33% belang in de franchise en zal vanaf nu de studio leiden.

  “Ik ben enthousiast over de aankomende release van Isonzo, en over de samenwerking met Focus Entertainment. Zij zijn een grotere en meer ervaren partner en dat zal de serie helpen om het volledige potentieel te bereiken. WW1 Games Series zal ongetwijfeld profiteren van het track record van Focus in het FPS genre. De fans van onze games kunnen dezelfde toewijding en passie verwachten die we de afgelopen tien jaar hebben geleverd met Verdun en Tannenberg. Maar dan tot nieuwe hoogten verheven met Isonzo en door deze samenwerking”, aldus Hoebe.

  “Het is een spannende tijd met deze overname, de Isonzo release, en de mogelijkheid om ons volledig te richten op ons nieuwe avontuur met M2H,” voegt Matt Hergaarden van M2H toe. “We weten dat de WW1 Game Series in bekwame handen is bij Jos en Focus Entertainment. We geloven dat zij samen de serie groter dan ooit kunnen maken. Hoewel we staan te popelen om aan een spannend nieuw project te beginnen, zorgen we het komende jaar dat we onze kennis en expertise overdragen. We kijken ernaar uit om te zien waar de nieuwe eigenaren de WW1 Game Series brengen.”

  Christophe Nobileau, CEO van Focus Entertainment ziet de acquisitie als een geweldige aanvulling op het portfolio. “Ze hebben bewezen expert te zijn in het leveren van meeslepende, authentieke en realistische multiplayer FPS-ervaringen met zijn WW1 Game Series. We kijken ernaar uit om met Jos en zijn team samen te werken, en nieuwe unieke ervaringen te blijven leveren.”

  Isonzo, de derde game in de WW1 Game Series, komt morgen uit voor PC en console.

  Op de Dutch Game Day vertelt Mike Hergaarden van M2H het verhaal van de studio, de lessen die ze hebben geleerd in de 13 jaar dat ze bestaan, en hoe ze van kleine indie uitgroeiden naar AA developer. En misschien laat hij ook nog iets los over het nieuwe project waar ze aan werken. Wil je dat niet missen, koop dan hier je kaartje.

  Edit: Het citaat van Christophe Nobileau is na publicatie aan het artikel toegevoegd.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img