More

  Uit Nu! • Text Express: gratis puzzel-avontuur voor mobiel

  Vorig jaar ging een deel van Blue Giraffe verder als Story Giant Game. Hun eerste titel Text Express Word Adventure is nu uit voor mobiel.

  In Text Express ga je op avontuur met Tilly, een jonge vrouw die is opgevoed door haar grootmoeder. Ze is nooit verder geweest dan het oude treindepot waar ze met z’n tweeën wonen. Wanneer haar oma overlijdt zoekt Tilly het depot af naar onderdelen om de oude trein die er staat te repareren. Wanneer ze de locomotief aan de praat heeft trekt Tilly de wijde wereld in. Daar ontmoet ze diverse mensen die haar hulp nodig hebben. Zo rolt ze van het ene avontuur in het andere.

  De speler lost kruiswoordraadsels en andere woordpuzzels op om van A naar B te komen en om missies te volbrengen. Op die manier groeit de wereld waarin Tilly rond kan dwalen. Voor spelers die alleen willen puzzelen en die een verhaal maar onnodige bagage vinden: je kan de conversaties tussen Tilly en andere personages skippen. Dat is wel een beetje zonde van het werk van Story Giant Games, maar het is mogelijk.

  Text Express is gratis te downloaden in de App Store en via Google Play. Extra diamonds zijn te koop met echt geld. Die diamonds gebruik  je dan weer om items en hints te kopen, of om je letters te upgraden. Speel je de game op een Apple apparaat, dan kan je ook een abonnement afsluiten van €2,99 per week. Daarmee krijg je verschillende extra goodies.

  Text Express wordt uitgegeven door Gamehouse.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img