More

  Soedesco neemt Spaanse developer Superlumen over

  Uitgever Soedesco heeft Spaanse indie developer Superlumen overgenomen. Eerder dit jaar opende de Nederlandse uitgever al een kantoor in Madrid. Met de overname breiden ze de activiteiten in Spanje uit.

  Het in 2015 opgerichte Superlumen is gespecialiseerd in work for hire en VR-games. Momenteel werken ze aan een eigen game: Desolatium. De Steam-release van deze point and click horror game staat gepland voor het laatste kwartaal van dit jaar.

  Juan Cassinello, CEO van Superlumen, is blij met de mogelijkheden die de overname biedt: “Na zes jaar lang virtuele ervaringen ontwikkelen voor Spaanse bedrijven, hebben we besloten om ons meer te richten op het ontwikkelen van ons eigen IP. Deze overname betekent dat we precies dat kunnen doen, zonder ons zorgen te hoeven maken over zaken die niet met development te maken hebben. Dit creëert meer rust in ons hoofd en biedt ruimte voor creativiteit. ”

  Bernardo Hernandez, General Manager van Soedesco Ibérica over het nieuws: “We zijn er van overtuigd dat de overname van Superlumen een goede strategische beslissing is voor de lange termijn. De studio heeft een getalenteerd en gepassioneerd development-team en veel creatief potentieel.”

  Beeld: screenshot Desolatium

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img