More

  Animation Director Richard Oud is spreker Dutch Game Day

  Op 6 oktober vindt in Hilversum de Dutch Game Day powered by Control plaats. Dit event laat zich het makkelijkst omschrijven als de oude vertrouwde Control Conference, maar dan met een nieuwe naam en op een nieuwe locatie. Uiteraard mag Guerrilla niet ontbreken en daarom zijn we heel blij dat we Richard Oud kunnen toevoegen aan onze spreker line-up.

  Studio Animation Director Richard Oud is sinds 2007 werkzaam Guerrilla. Je vindt zijn naam in de credits van de Killzone-games, Horizon Zero Dawn en Guerrillas nieuwste titel Horizon Forbidden West.

  In 2017 sloot hij de Control Conference af met een talk over de animaties voor Horizon Zero Dawn. Vijf jaar — en een game — verder is Oud terug met een talk over de nieuwe mechanics, features en vijanden die het animatie-team maakte voor Aloys nieuwe avontuur, Horizon Forbidden West. Hierbij moest het team rekening houden met de persoonlijkheden en de achtergrond verhalen van de personages, en de visuele stijl van Horizon Zero Dawn.

  Koop nu je kaartje

  Er volgen de komende weken nog meer spreker-aankondigingen. Ben je nu al enthousiast, klik dan hier om je Dutch Game Day kaartje te kopen. Als je niet al te lang wacht pak je het early bird tarief mee. Op dit moment zijn studentenkaarten nog niet in de vrije verkoop beschikbaar. Inschrijving hiervoor geschiedt nu nog via de opleidingen. Als er daarna nog kaarten over zijn worden die alsnog los verkocht.

  Over de Dutch Game Day

  De Dutch Game Day vindt op 6 oktober plaats in Beeld & Geluid in Hilversum. Het evenement is een samenwerking tussen Dutch Media Week, Dutch Games Association en Control. De rol van Control is het programmeren van het congres. Dutch Media Week integreert de game-dag in hun bredere programmering, regelt alle praktische zaken en legt de verbinding met het bredere medialandschap. Dutch Games Association managet de hele game dag en organiseert op de avond van 6 oktober de Dutch Game Awards.

   

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img