More

  Esmeé van’t Hoff geeft kijkje in Wholesome Games keuken

  Op 6 oktober vindt in Hilversum de Dutch Game Day powered by Control plaats. Dit event laat zich het makkelijkst omschrijven als de oude vertrouwde Control Conference, maar dan met een nieuwe naam en op een nieuwe locatie.  Een van de sprekers is Esmeé van’t Hoff

  Van’t Hoff is een van de mensen achter Wholesome Games. Dit is een community die ontstond op Twitter toen indie-gameontwikkelaar Matthew Taylor games ging cureren op basis van hun gevoelens van comfort, medeleven en knusheid. Sindsdien is de community uitgegroeid tot meer dan 500.000 leden op verschillende social media.

  Van’t Hoff is ook game developer. Momenteel werkt ze aan haar Tracks of Thought, een card based RPG waarin de spelers via empathie en communicatie conflicten moeten zien te voorkomen in een trein vol kleurrijke insecten

  Tijdens haar sessie op de Dutch Game Day legt Van’t Hoff uit hoe Wholesome Games titels selecteert voor haar showcases. Ook vertelt ze hoe ze hun community is gegroeid tot een half miljoen leden, en hoe je zelf in contact kunt komen met een vriendelijk en meelevend publiek.

  Koop nu je kaartje

  Ben je nu al enthousiast en wil je je Dutch Game Day kaartje kopen, klik dan hier. Als je niet al te lang wacht pak je het early bird tarief mee. Op dit moment zijn studentenkaarten nog niet in de vrije verkoop beschikbaar. Inschrijving hiervoor geschiedt nu nog via de opleidingen. Als er daarna nog kaarten over zijn worden die alsnog los verkocht.

  Over de Dutch Game Day

  De Dutch Game Day vindt op 6 oktober plaats in Beeld & Geluid in Hilversum. Het evenement is een samenwerking tussen Dutch Media Week, Dutch Games Association en Control. De rol van Control is het programmeren van het congres. Dutch Media Week integreert de game-dag in hun bredere programmering, regelt alle praktische zaken en legt de verbinding met het bredere medialandschap. Dutch Games Association managet de hele game dag en organiseert op de avond van 6 oktober de Dutch Game Awards.

  Hieronder de meest recente Wholesome Direct, tijdens Not-E3.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img