More

  Uit Nu! • Bart Bonte is kleur even zat en kiest voor emoji’s

  Belgische developer Bart Bonte heeft een nieuwe puzzelgame uitgebracht. Hij heeft zijn kleurenthema even geparkeerd; in Logica Emotica draaien de puzzels om emoji’s.

  De speler schuift de emoji’s rond om puzzels op te lossen. De voetballen moeten in het doel, de aapjes begeleid je naar de bananen, en de eenhoorns herenig je met hun regenbogen. Dat zijn slechts een paar voorbeelden, want het spel kent 50 levels, elk met een eigen logica.

  :hugging_face:

  Bonte heeft bij het maken van de game de emoji’s volledig omarmd. “Ik liet me er volledig door leiden voor de art direction, het maken van de muziek, het puzzelontwerp en de algehele sfeer”, aldus de developer.

  Dit emoji-uitstapje betekent overigens niet dat Bonte klaar is met zijn kleuren-serie.  “Ik blijf mezelf graag vernieuwen dus het is nu tijd voor andere games. Er komt ongetwijfeld nog wel eens een kleurengame, maar dan moet die wel nog beter worden dan de vorige.”

  Gratis of tegen een zacht prijsje

  Logica Emotica is gratis te downloaden in de Apple App Store en via Google Play. De advertenties verwijder je via een eenmalige in-app purchase van €1,99. Op Steam download je de game voor €2,99. En er is ook nog een browser-versie van Logica Emotica.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img