More

  Uit Nu! • In Stacklands stapel je een dorp bij elkaar

  Het Sokpop game collectief brengt elke maand minimaal één game uit. Hiermee financieren ze een deel van hun grotere games. Een Uit Nu! voor alle Sokpop games is wat veel, maar we pikken er af en toe een uit. Dit keer Stacklands van Aran Koning.

  In Stacklands bouw je een dorp door middel van kaarten. Wanneer je de juiste kaarten combineert krijg je voor voedsel, bouw je gebouwen en versla je de wezens die je niet in je dorp wilt hebben. Welke kaarten je moet moet combineren ontdek je via Idea kaarten. Die leggen bijvoorbeeld uit hoeveel hout en steen kaarten je moet combineren om een huis te bouwen. Je kan de kaarten ook inwisselen voor munten. Daarmee kan je dan weer kaart-packs kopen die je vrijspeelt via quests.

  Gratis DLC

  De meeste Sokpop games krijgen na release geen nieuwe content. Stacklands is echter zo succesvol dat ze de game verder ontwikkelen. Sokpop werkt aan gratis DLC met een nieuw Island bord met meer dan nieuwe kaarten, nieuwe Idea kaarten, nieuwe quests en nieuwe kaart-packs.

  Stacklands is op Steam te koop voor €3,99. Op Itch.io betaal je $5 (of meer, als je dat wil).

  Meer Sokpop

  Sokpop liep iets achter met de maandelijkse game. In juni kwamen er daarom maar liefst drie games uit. Tile Tale van Tijmen Tio, White Lavender van Tom van den Boogaart, en Gardener van Ruben Naus uit. Deze games kosten ook elk €3,99 op Steam en $5 op Itch.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img