More

  Uit Nu! • Cat Cafe Manager nu nog ontspannender

  In 2020 richtten Carmen van Sleeuwen, Rutger Harder en Rick Sorgdrager Roost Games op. Hun debuut-game Cat Cafe Manager is uit op Steam en de eerste gratis update is beschikbaar.

  In Cat Cafe Manager erven spelers een verlaten kattencafé in Caterwaul Way, een klein dorpje op het platteland. Het is aan hen om de boel uit het slop te trekken en het etablissement te redden.

  Aan de slag

  Dat betekent opknappen en personeel aannemen om te helpen bij het runnen van het café. Uiteraard moeten ook de katten verzorgd worden. En net als in de echte wereld is de ene feline de ander niet. Iedere kat heeft een eigen uiterlijk, maar ook een eigen persoonlijkheid en stats. Spelers moeten de juiste groep katten samenstellen om hun klanten tevreden en ontspannen te houden.

  Ontspannen update

  Eerlijkheid gebiedt ons toe te geven dat Cat Cafe Manager al even uit is (en nog niet eerder een Uit Nu! heeft gehad…). Gelukkig is er een kersverse Comfy-update beschikbaar (waarmee we de boel recht kunnen trekken). De update draait om kwaliteit van leven. Na alle aanpassingen kunnen spelers op een nog ontspannender manier het café runnen.

  Op verzoek van de community is het na de update mogelijk om meubilair dat je niet meer wilt te verkopen. Ook kan je personeelsleden bepaalde taken geven, en zijn er nieuwe personeelseigenschappen. Ook is de UI flink onderhanden genomen, zodat alles nu een stuk overzichtelijker is.

  Cat Cafe Manager is te koop op Steam voor €19,99. De update krijg je er gratis bij.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img